De praktijk levert het bewijs

Onze totaaloplossingen CollegeWapps en SchoolWapps hebben zich al ruimschoots bewezen in het onderwijs. Meer dan 800 scholen en besturen in PO en VO ervaren de voordelen dagelijks in de praktijk./p>

Dalton Voorburg

De website van SG Dalton Voorburg werd gehost door Magister. Vanwege onze strategische samenwerking met Magister werd allereerst de hosting en beheer van de oude website door ons overgenomen. De website van SG Dalton Voorburg was aan vervanging toe, omdat deze niet meer aansloot bij hetgeen de school wilde uitstralen. Daarnaast was de website technisch verouderd, waardoor niet meer voldaan kon worden aan de behoefte van gebruikers. Zo was de website niet responsive (schaalbaar en daardoor optimaal voor ieder device, ook mobiel). De doelstelling was dan ook de realisatie van een nieuwe, zowel qua vormgeving als techniek, moderne website. Deze website dient optimaal te functioneren voor communicatie met bestaande doelgroepen (leerlingen, ouders, medewerkers) en voor de werving van nieuwe leerlingen. Verder dient de site te dienen als belangrijk middel in de informatievoorziening.

Geleverde producten/diensten

  • Algehele projectleiding
  • Grafisch ontwerp website i.s.m. HFCM
  • Implementatie van Magister Accounts, de unieke Identity & Access Manager die ervoor zorgt dat er geen dubbel accountbeheer is en gebruik maakt van de rollen uit Magister om een intranet te creëren
  • Realisatie websites
  • Inrichten en realiseren website met modules
  • Hosting, technisch beheer, monitoring, updates en patches

Over Dalton Voorburg

“Dalton Voorburg is gevestigd in Voorburg en heeft zo’n 1200 leerlingen. Dalton Voorburg is gewoon anders. Met nadruk op gewoon èn op anders. Website, folder, een gebouwen, lesmateriaal en lokalen zijn makkelijk zichtbaar, maar de 'binnenkant' van het onderwijs is waar het uiteindelijk om gaat: Voelt je kind zich fijn op school? Uitgedaagd? Gesteund? Kan je kind zichzelf zijn? Krijgt je kind de ruimte die het nodig heeft om zich te ontwikkelen? Al 58 jaar verzorgt onze school daltononderwijs. Als wij ouders vragen waarom zij voor onze daltonschool kiezen, dan blijkt dat zowel ouders als de school een gemeenschappelijke visie hebben hoe je kinderen helpt bij hun ontwikkeling tot verantwoordelijke burgers in een steeds complexer wordende samenleving. Daltononderwijs sluit goed aan bij de eisen en verwachtingen die de maatschappij stelt. Dat was 58 jaar geleden al het geval en dat is nu nog steeds actueel.”

Media
  • t_dalton

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media