De praktijk levert het bewijs

Onze totaaloplossingen CollegeWapps en SchoolWapps hebben zich al ruimschoots bewezen in het onderwijs. Meer dan 800 scholen en besturen in PO en VO ervaren de voordelen dagelijks in de praktijk./p>

Metzo College

De website van het Metzo College werd gehost door Magister. Vanwege onze strategische samenwerking met Magister werd allereerst de hosting en beheer van de oude website door ons overgenomen. De website van Metzo College was aan vervanging toe, omdat deze niet meer aansloot bij hetgeen de school wilde uitstralen. Daarnaast was de website technisch verouderd, waardoor niet meer voldaan kon worden aan de behoefte van gebruikers. Zo was de website niet responsive (schaalbaar en daardoor optimaal voor ieder device, ook mobiel).

De doelstelling was dan ook de realisatie van een nieuwe, zowel qua vormgeving als techniek, moderne website. Deze website dient optimaal te functioneren voor communicatie met bestaande doelgroepen (leerlingen, ouders, medewerkers) en voor de werving van nieuwe leerlingen. Door onze partner HFCM Onderwijs is een nieuwe huisstijl ontwikkeld die past bij de gewenste uitstraling van Metzo College. Deze huisstijl is vertaald naar de nieuwe website en andere communicatiemiddelen. Web2work heeft de website gerealiseerd volgens de laatste stand van de techniek.

Geleverde producten/diensten

  • Algehele projectleiding
  • Ontwikkeling nieuwe huisstijl i.s.m. HFCM
  • Implementatie van Magister Accounts, de unieke Identity & Access Manager die ervoor zorgt dat er geen dubbel accountbeheer is en gebruik maakt van de rollen uit Magister om een intranet te creëren
  • Schrijven en redigeren van teksten i.s.m. HFCM
  • Inrichten en realiseren website met modules
  • Gebruikerstraining
  • Hosting, technisch beheer, monitoring, updates en patches

Over Metzo College

Metzo College is gevestigd in Doetinchem, heeft zo’n 1300 leerlingen en valt onder het bestuur van Stichting Achterhoek VO. "Metzo College is een vmbo-school waar de leerwegen kader, basis en theoretisch worden aangeboden. Wij geloven in de kracht en het zelfstandig vermogen van de leerling. We stimuleren onze leerlingen hun kracht te ontdekken en ontwikkelen door te prikkelen. We steunen ze in hun plannen en onderzoek buiten de school; daar waar hun toekomst ligt. We helpen leerlingen antwoord te vinden op de vraag waar hun kracht ligt en waar ze beter in willen worden."

Media
  • t_metzo

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media