De praktijk levert het bewijs

Onze totaaloplossingen CollegeWapps en SchoolWapps hebben zich al ruimschoots bewezen in het onderwijs. Meer dan 800 scholen en besturen in PO en VO ervaren de voordelen dagelijks in de praktijk./p>

Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen

De website van SSGN werd gehost door Magister. Vanwege onze strategische samenwerking met Magister werd allereerst de hosting en beheer van de oude website door ons overgenomen.

De website van SSGN was aan vervanging toe, omdat deze niet meer aansloot bij hetgeen de school wilde uitstralen. Daarnaast was de website technisch verouderd, waardoor niet meer voldaan kon worden aan de behoefte van gebruikers. Zo was de website niet responsive (schaalbaar en daardoor optimaal voor ieder device, ook mobiel).

De doelstelling was dan ook de realisatie van een nieuwe, zowel qua vormgeving als techniek, moderne website. Deze website dient optimaal te functioneren voor communicatie met bestaande doelgroepen (leerlingen, ouders, medewerkers) en voor de werving van nieuwe leerlingen.

Geleverde producten/diensten

  • Algehele projectleiding
  • Grafisch ontwerp website i.s.m. HFCM
  • Technisch advies en realisatie website
  • Implementatie van Magister Accounts, de unieke Identity & Access Manager die ervoor zorgt dat er geen dubbel accountbeheer is en gebruik maakt van de rollen uit Magister om een intranet te creëren
  • Inrichting van de websites en modules
  • Gebruikerstraining
  • Hosting, technisch beheer, monitoring, updates en patches

Over SSGN

SSGN is gevestigd in Nijmegen en heeft zo’n 1350 leerlingen. De Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSgN) is een openbare school voor vwo, havo en mavo (vmbo-t) waar onderwijs geboden wordt uitgaande van hoofd, hand en hart. Als Jenaplanschool proberen wij bij alle leerlingen hun talent op te sporen en te stimuleren. Zowel op intellectueel, cultureel, creatief en sportief gebied.”

Media
  • ssn.png

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media