SCHOOLWEBSITE

SchoolWebsite is al jaren de gebruiksvriendelijkste oplossing voor de websites van scholen en schoolbesturen. Met SchoolWebsite kies je voor een website die perfect werkt op elk device, van smartphone tot desktop. Met volop mogelijkheden om je site naar wens in te richten en te beheren. Geen wonder dat ruim 800 scholen en besturen in PO en VO al een eigen SchoolWebsite hebben.

Beheergemak

Met SchoolWebsite kun je het beheer delegeren en met meerdere personen aan de website werken. Door het gemak van ‘beheer aan de voorkant’ vindt iedereen zijn weg en blijft de site altijd actueel.

Demo aanvragen

Exclusief voor SchoolWebsite: Magister Accounts

Inloggen op SchoolWebsite kan via Magister Accounts, de koppeling met de gebruikers en hun rollen in Magister. Zo behoort dubbel gebruikersbeheer tot het verleden.

Meer over Gebruikersbeheer

Waarom SchoolWebsite?

  • Responsive design: geschikt voor ieder device
  • Optimale vindbaarheid voor zoekmachines
  • Zeer eenvoudig beheer
  • Toegankelijkheid én veiligheid dankzij Magister-koppeling

Virtuele rondleiding

Met de 360° tour biedt SchoolWebsite een unieke manier om geïnteresseerden (bijvoorbeeld schoolzoekers) virtueel rond te laten lopen door je school. Met informatieve hotspots kunt u in de virtuele tour informatie geven over uw kernwaarden, visie, methodes, veel gestelde vragen en het reilen en zeilen binnen de school. Bekijk het voorbeeld van Bonhoeffer College.

 

Professionele uitstraling

Met SchoolWebsite ben je verzekerd van een professionele en passende uitstraling. Je kunt er zelfs voor kiezen je website elke 3 jaar te laten opfrissen met een nieuw design. Geen volledig op maat gemaakt ontwerp nodig? Kies dan voor een van de premium templates.

Geen schoolgids meer nodig!

De SchoolWiki is de centrale online kennisbank binnen jouw SchoolWebsite. Hij bevat alle wettelijk vereiste schoolgidsinformatie (en desgewenst nog meer), heel overzichtelijk en altijd actueel. Je hebt dus geen traditionele schoolgids meer nodig.

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media