SCHOOLINTRANET

Effectieve samenwerking binnen scholen en besturen vraagt om een centraal portaal dat informatie en communicatie in goede banen leidt. CollegeWapps voorziet hierin met SchoolIntranet: een intranet op basis van SharePoint Online.

Het beste van twee werelden

SharePoint Online is onderdeel van Office 365, en net als Office 365 gratis voor het onderwijs. Daarmee combineert SchoolIntranet de flexibiliteit van de cloud met het vertrouwde van Microsoft. Met een intranet dat is ontworpen met de gebruiker als uitgangspunt.

Altijd Up-to-date

Met SchoolIntranet heeft elke bevoegde medewerker overal en altijd toegang tot de meest recente versies van documenten en informatie (denk aan bestuurs- en schoolnieuws), met de mogelijkheid tot samenwerken op verschillende apparaten.

Demo aanvragen

SchoolIntranet brengt alles samen

  • Nieuws van de website
  • Intern nieuws
  • Agenda
  • Informatie over medewerkers
  • Belangrijke documenten
  • Delen van bestanden

In één keer klaar

Dankzij speciale koppelingen kun je je SchoolIntranet-nieuws en -agenda eenvoudig delen met je SchoolWebsite en SchoolFlits. Je kunt zelfs het nieuws van de website weergeven op je SchoolIntranet! Zo hoef je informatie maar één keer in te voeren, waarna het overal waar je wilt identiek wordt geplaatst.

SchoolIntranet maakt het makkelijk

  • Communiceren in teams, zonder overvloed aan e-mails
  • Samenwerken in documenten, ook met externe gebruikers
  • Navigeren naar relevante pagina’s en documenten
  • Informatie opslaan, werken en delen

Google?

Ook indien u gestandaardiseerd bent op Google bieden wij u een SchoolIntranet oplossing. Aangezien de mate van integratie van Google binnen scholen nogal verschilt adviseren wij u graag over de oplossing die het best past bij uw situatie. Dit kan bijvoorbeeld een Google intranet zijn, of een SchoolWebsite intranet met Google Drive koppelingen. Meer weten? Neem contact op!

Snel aan de slag!

Om de transitie naar het werken met SchoolIntranet te stroomlijnen, biedt CollegeWapps deskundige en doelgerichte ondersteuning, met name in de vorm van advies en training van je medewerkers.

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media