SCHOOLDASHBOARD

SchoolDashboard is het controlecentrum van CollegeWapps. Hier kun je met één centraal en overzichtelijk Content Management Systeem (CMS) alle componenten beheren. Je hoeft nooit meer dingen dubbel te doen, en je boodschap komt via al je online kanalen consistent over.

Het gemak van beheer aan de voorkant

Dankzij het SchoolDashboard kun je het beheer van je CollegeWapps-media delegeren en kunnen meerdere personen eraan werken. Door het gemak van ‘beheer aan de voorkant’ vindt iedereen eenvoudig zijn weg en blijven je website en andere media altijd actueel.

Demo aanvragen

Waarom SchoolDasboard

  • Eén centraal controlecentrum voor al je online media
  • Informatie delen zoals jij wilt
  • Nooit meer dubbel werk
  • Proactieve technische ondersteuning

Informatie automatisch delen

Met het SchoolDashboard kun je ervoor zorgen dat nieuws en agenda vanuit je SchoolIntranet automatisch wordt gedeeld met uw SchoolWebsite en/of SchoolFlits-omgeving.

Narrowcasting aansturen

Met het SchoolDashboard stuur je publicaties via je SchoolFlits-scherm(en) perfect en moeiteloos aan. Ook kun je bepalen welke publicaties automatisch worden gedeeld met uw SchoolWebsite.

Eenvoudig gebruikers beheren

Met het SchoolDashboard stel je eenvoudig in welke gebruikers(rollen) bij welke content horen. Voor dit gebruikerbeheer maken we gebruik van de Magister-koppeling. Voordelen: geen dubbel werk, en elke rolwijziging in Magister wordt automatisch doorvertaald in je SchoolWebsite.

Geen zorgen over de techniek

Onze technisch specialisten voeren proactief beheer uit, monitoren je omgeving en zorgen waar nodig voor updates van het DNN-platform en de onderliggende modules. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige, stabiele en snelle omgeving.

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media