Een essentiële en unieke eigenschap van ons aanbod is een directe koppeling tussen Magister en uw SchoolWebsite. Magister Accounts zorgt ervoor dat gebruikers niet apart hoeven inloggen én dat de rol van de gebruiker  met bijbehorende rechten in Magister geraadpleegd wordt. Op deze manier krijgt iedere gebruiker toegang tot de bij zijn/haar rol horende informatie.

Het gemak van Magister Accounts

CollegeWapps is de enige partij in Nederland die Magister Accounts, de Identity & Access Manager (IAM) module van Magister, mag toepassen voor het gebruikersbeheer.

Single Sign-on

Als je bent ingelogd, kun je vanuit de website direct door naar Magister, zonder opnieuw in te loggen. Andersom werkt het ook: ben je al ingelogd in Magister, dan kom je op de website direct binnen met de rol en de rechten waarvoor jij als Magister-gebruiker geautoriseerd bent.

Geen dubbel gebruikersbeheer

Als een gebruiker in Magister een andere rol krijgt of vertrekt, wordt dat direct doorvertaald naar de rechten van je SchoolWebsite. Uiteraard kun je nog steeds handmatig gebruikers aanmaken en rollen geven.

Magister rollen en rechten

In Magister is aan iedere gebruiker een bepaalde rol toegekend, met bijbehorende rechten. Al uw gebruikersrollen (OP, OOP, leerlingen, ouders, management enz.) krijgen op basis van hun gedefinieerde rol de bij hun rechten passende informatie en communicatie.

Afgeschermde content

Met het SchoolDashboard van CollegeWapps kun je eenvoudig content (zoals foto’s van excursies) toegankelijk maken voor bepaalde rollen. Daarmee voldoe je ook aan het data-minimalisatieprincipe uit de privacyregelgeving.

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media