De CVO ’t Gooi scholengroep heeft voor elke school een eigen identiteit-website

CVO ’t Gooi is een scholengroep in Hilversum, die bestaat uit vier scholen: Comenius College, De Savornin Lohman, Hilfertsheem College en College de Opmaat. Qua ontwerp was de opdracht helder: “Elke school behoudt zijn eigen identiteit en heeft zijn eigen ‘voornaam’.

Achter de scholen staat een sterke organisatie die de onderlinge scholen verbindt en de gezamenlijke waarden vertegenwoordigt; CVO ’t Gooi is de achternaam. Elke school is herkenbaar als onderdeel van de familie”. Verder was een uitgebreide nieuwsvoorziening belangrijk. Wij hebben dit vertaald in een maatwerk ontwerp, met varianten daarop voor de scholen. Door vooral in het kleurgebruik te variëren blijft de eigen identiteit binnen de paraplu van CVO ’t Gooi behouden. Het belangrijkste en actuele nieuws staat steeds prominent op de homepagina. Dit ontwerp is gerealiseerd door onze partner HFCM Onderwijs.

Bekijk de websites van CVO ’t Gooi

www.cvogooi.nl

www.comenius-hilversum.nl

www.savorninlohman.nl

www.hilfertsheem.nl

www.collegedeopmaat.nl

Media
  • og-cw-cvo-t-gooi

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media