Een volledig AVG-proof website voor het Ludger College

Voor het Ludger College in Doetinchem hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. Voor het Ludger College is het vooral belangrijk dat – in het kader van de AVG – een afgeschermd gedeelte op de website aanwezig is, voor het plaatsen van vertrouwelijke informatie zoals fotoalbums, berichten aan ouders enz. Dit hebben wij binnen ons CollegeWapps concept geregeld met de unieke Magister Accounts koppeling. Hierbij loggen leerlingen, ouders en/of medewerkers in met hun vertrouwde Magister inloggegevens. Vervolgens krijgen ze de op hun rol van toepassing zijnde extra informatie voorgeschoteld.

Een mooie toepassing hiervan is het Medewerkersoverzicht. Een niet ingelogde bezoeker ziet alleen de schoolleiding, terwijl een ingelogde gebruiker alle medewerkers ziet en ook de mogelijkheid heeft direct een e-mail te sturen. Daarnaast is de website uiteraard modern, eenvoudig te beheren en volledig responsive. Het ontwerp is verzorgd door onze partner HFCM Onderwijs.

Bekijk de website van het Ludger College

www.ludgercollege.nl

Media
  • og-cw-ludgercollege

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media