Het Hogeland College is weer up-to-date met hun responsive website inclusief reserveringsmodule

Het Hogeland College (met scholen in Warffum, Uithuizen en Wehe-den Hoorn) had behoefte aan een nieuwe - responsive - website. Voor het college is het heel belangrijk dat de website eenvoudig up-to-date te houden is, niet alleen qua teksten maar ook qua grafisch materiaal. Verder wilde het Hogeland College een centrale plek op de website waar snel alle belangrijke nieuwtjes en evenementen gecommuniceerd kunnen worden. Heutink ICT heeft met haar CollegeWapps concept deze opdracht uitgevoerd.

Voor het grafisch ontwerp heeft onze partner GI+ gezorgd. Om allerlei informatie snel als naslagwerk beschikbaar te hebben is de FAQ module ingezet. Het Hogeland College organiseert veel evenementen, van open lesmiddag tot informatieavond. Om de inschrijving hiervoor te stroomlijnen wordt de reserveringsmodule gebruikt. Hierdoor heeft het Hogeland College altijd inzicht in de hoeveelheid aanmeldingen per evenement en kan tevens het maximaal aantal deelnemers vooraf worden bepaald.

Bekijk de website van het Hogeland College

www.hogeland.nl

Media
  • og-cw-hogelandcollege

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media