Mgr. Frenckencollege vernieuwt hun website met Magister Accounts koppeling en SchoolWiki

Het Mgr. Frenckencollege in Oosterhout heeft een ‘vernieuwbouw’ uitgevoerd, waarbij een extra, moderne vleugel is aangebouwd. Dit gaf aanleiding om ook de huisstijl en website onder handen te nemen. Heutink ICT heeft met haar CollegeWapps het concept voor deze opdracht uitgevoerd. Voor de aanpassing van de huisstijl en het grafisch ontwerp heeft onze partner GI+ gezorgd. Het Mgr. Frenckencollege beschikt nu over een frisse, moderne website die op ieder device goed leesbaar is.

Door de unieke Magister Accounts koppeling is het heel eenvoudig om informatie - die alleen voor bijv. leerlingen, ouders en/of medewerkers bedoeld is - in een afgeschermde omgeving aan te bieden. Voor de schoolgids maakt de website gebruik van de SchoolWiki, waardoor het voor gebruikers heel eenvoudig is om informatie snel te vinden. Voor de school geldt dat informatie altijd up-to-date kan blijven. Tenslotte hebben wij het Mgr. Frenckencollege geheel ontzorgd door ook de teksten en de afbeeldingen op de site te plaatsen.

Bekijk de website van het Mgr. Frenckencollege

www.frenckencollege.nl

Media
  • og-cw-frenckencollege

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media