Het Christiaan Huygenscollege heeft een gloednieuwe website met Magister koppeling

Het Christiaan Huygenscollege bestaat uit 3 scholen (Huygens lyceum, Frits Philips lyceum en Olympia). De scholen hebben hun eigen, vooral op informeren en werving gerichte websites. De vraag aan ons was om een overkoepelde website te bouwen waarbij de identiteit van het Christiaan Huygenscollege naar voren komt en gebruik gemaakt kan worden van de unieke Magister Accounts koppeling.

Wij hebben voor hun de website gerealiseerd, met daarbij een intranet voor alle medewerkers, ouders en leerlingen. Vervolgens hebben we een koppeling gemaakt tussen Magister Accounts en de nieuwe website. Magister Accounts zorgt ervoor dat gebruikers niet apart hoeven inloggen én dat de rol van de gebruiker met bijbehorende rechten in Magister geraadpleegd wordt. Op deze manier krijgt iedere gebruiker toegang tot de bij zijn/haar rol horende informatie.

Bij de oplevering was de klant zeer enthousiast over de website en de werking van de koppeling. Wil jij ook zo’n mooie oplossing voor jouw scholengemeenschap? Bekijk onze website en neem contact op met één van onze IT-specialisten.

Bekijk de website van het Christiaan Huygenscollege

www.christiaanhuygenscollege.nl

Media
  • og-christiaan-huygenscollege

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media