Nieuwe website AMS Franeker live

Ook AMS Franeker beschikt over een gloednieuwe website. Vanuit CollegeWapps hebben we deze maatwerkwebsite gebouwd in samenwerking met het vaste communicatiebureau van AMS Franeker, Nulvijf uit Drachten.

De website van AMS Franeker heeft een directe koppeling met Magister. Dankzij de koppeling met Magister hoeven gebruikers niet apart in te loggen. Doel van de website is het enthousiasmeren van nieuwe leerlingen en het informeren van ouders, leerlingen en medewerkers. CollegeWapps is verantwoordelijk voor de projectleiding, het bouwen en inrichten van de website, het technische beheer en het geven van een beheerderstraining.

Benieuwd naar de website van AMS Franeker? Neem dan een kijkje op www.franeker.nl

Over AMS Franeker

AMS Franeker is een middelbare school met een breed aanbod: van veel praktijk bij vakmanschap, tot verdiepend havo+, of zelfs meertalig onderwijs. AMS helpt leerlingen op een creatieve en sportieve manier aan de toekomst bouwen. Binnen ons VMBO en de HAVO(+) onderwijs sta jij centraal!

Media
  • screen-1
  • Screen-2
  • Screen-3
  • Screen-4

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media