Web2work presenteert met CollegeWapps de weboplossing voor voortgezet onderwijs

Web2work introduceert CollegeWapps, de complete weboplossing voor het voortgezet onderwijs. CollegeWapps is een unieke suite van vijf componenten (website, publicatiebord, intranet, dashboard en Magister koppeling) die samen een online totaaloplossing vormen.

Dankzij de slimme koppelingen van CollegeWapps wordt informatie automatisch gedeeld en uitgewisseld tussen de website, intranet en publicatieschermen. Vanuit het dashboard worden alle verschillende componenten beheerd. Zo hoeft alle informatie slechts één keer te worden ingevoerd.

Arjan van den Belt, adviseur weboplossingen bij web2work, over de nieuwste oplossing: “CollegeWapps is een unieke oplossing voor het voortgezet onderwijs en heeft een exclusieve koppeling met Magister, marktleider in educatieve software voor het voortgezet onderwijs. Dankzij deze koppeling heeft de school geen dubbel gebruikersbeheer. De gebruikers hoeven enkel en alleen in Magister beheerd te worden. Op basis van de gebruikersrollen in Magister worden in de website van de school rechten en autorisaties toegekend. Op deze manier heeft iedere gebruiker toegang tot inhoud die hoort bij zijn rol. Hierdoor wordt communicatie op maat heel eenvoudig.” CollegeWapps past hiermee perfect in de strategie van web2work; het realiseren van webbased platformen en maatwerkoplossingen die volledig naar de wens van de klant zijn.

Met de webconcepten CollegeWapps (voortgezet onderwijs) en SchoolWapps (primair onderwijs) verzorgt web2work de website en online communicatie voor meer dan 800 scholen in heel Nederland. SchoolWapps is een samenwerking tussen Heutink ICT en web2work. Beide zusterbedrijven zijn onderdeel van de Odin Groep.

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media