CollegeWapps biedt standaard een beveiligde HTTPS-verbinding

Vanaf juli gaat Google alle websites zonder HTTPS-verbinding als ‘niet veilig’ markeren. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat een HTTP-website omgezet wordt naar een HTTPS-website. CollegeWapps biedt standaard een verbinding inclusief een SSL-certificaat aan om gevoelige informatie op uw website optimaal te beveiligen.

In juli 2018 verschijnt de nieuwste update van Google Chrome en daarin worden sites zonder HTTPS gemarkeerd als ‘onveilig’ (bron: Computable). Wie een website zonder HTTPS-verbinding bezoekt, krijgt in de adresbalk een waarschuwing te zien. Beveiligde websites zijn te herkennen aan een groen slotje. Een uitstekende ontwikkeling van Google, want zonder SSL-certificaat kunnen belangrijk ingevoerde gegevens, zoals data en wachtwoorden van kinderen, leraren en ouders, gestolen worden.

Voortgezet onderwijs

Maar liefst 82,4% van de onderzochte scholen in het voortgezet onderwijs (bron: Places.nl) bezitten geen SSL-certificaat. Een groot gemis, want vaak worden persoonsgegevens uitgewisseld via een schoolwebsite. Door het ontbreken van een SSL-certificaat worden ingevulde gegevens niet beveiligd en kunnen gegevens van kinderen, leraren en ouders gestolen worden.

Standaard inbegrepen

CollegeWapps biedt standaard een met SSL beveiligde verbinding om gevoelige informatie op uw website optimaal te beschermen. Hierdoor is al het verkeer van en naar uw website versleuteld. Wel zo veilig dus! Een extra voordeel van het SSL certificaat is dat het bijdraagt aan een betere ranking in zoekmachines.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze oplossingen of over SSL-certificaten? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd of wil je een offerte ontvangen?

Neem contact met ons op

CollegeWapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

CollegeWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media